Werken bij Vektis

Plezier in je werk hebben, daar doen we veel voor. Uiteraard zijn onze arbeidsvoorwaarden marktconform en onze secundaire arbeidsvoorwaarden dik in orde. Bij Vektis ben jij de regisseur van je eigen talenten. Wij bieden je alle kansen om jezelf te ontwikkelen en te ontdekken. Je krijgt de vrijheid om je werk flexibel in te vullen en met eigen ideeën te komen. Dat valt in de smaak bij onze medewerkers. Lees hier bijvoorbeeld het verhaal van Jordi, scrummaster bij Vektis. Of bekijk zijn verhaal onderaan deze pagina.

Deel deze pagina via

Ruimte voor jezelf

We vinden het ook heel belangrijk dat de balans tussen werk en je thuisfront goed is. Bij ons zijn flexibele werktijden daarom ook echt flexibel. Om fit te blijven wandelen wij veel tijdens overleggen. Wij zijn gevestigd in Zeist en bieden je een moderne werkplek in een bosrijke omgeving. Je kunt gebruikmaken van het Nationaal Bedrijfsfitness Plan en ons fietsplan. Parkeren is gratis bij ons, maar we zijn ook goed bereikbaar met openbaar vervoer. Vanuit Utrecht fiets je in 20 minuten naar Vektis.

Vektis is een warme club waar betrokken mensen werken. We dragen de zorgsector, de maatschappij en elkaar een warm hart toe. We organiseren regelmatig leuke activiteiten, afdelingsuitjes, borrels en bbq’s. We zetten ons graag en met regelmaat, in sportieve en financiële zin, in voor goede doelen.

Hebben we je nieuwsgierigheid kunnen wekken? We zoeken regelmatig nieuwe getalenteerde collega’s met passie. Mensen die initiatief nemen en oplossingsgericht denken. Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan onze vacatures of stuur ons een open sollicitatie.