Welke bijeenkomsten zijn er?

We organiseren verschillende soorten bijeenkomsten: een jaarlijkse Gemeentezorgspiegel evenement, workshops, demo’s en feedbackmomenten (reviews en refinements). Elk met hun eigen karakter. Zo sluiten de bijeenkomsten beter aan bij jouw wensen.

Jaarlijks Gemeentezorgspiegel evenement

Op donderdag 17 november heeft het evenement 'Data als bron voor een gezonder Nederland' plaatsgevonden. De bijeenkomst was een groot succes, met mooie verhalen van de aanwezige sprekers en leuke interacties tijdens de werksessies. Als u geïnteresseerd bent in de presentaties die gegeven zijn tijdens de bijeenkomst, kunt u deze opvragen via gemeentezorgspiegel@vektis.nl

visuele verslag evenement website.jpg

 

Open sessies

Bij de open sessies de verdiepen we ons in de lokale zorg- en ondersteuningsvraagstukken van gemeenten en de informatiebehoefte daarbij. We maken de koppeling met de Gemeentezorgspiegel en bekijken hoe data uit de Gemeentezorgspiegel kan helpen.

Workshops

Tijdens de workshops staan specifieke onderwerpen centraal en onderzoeken we met deelnemers hoe data ontsloten kan worden in de Gemeentezorgspiegel. Daarnaast geven we uitleg waar je cijfers kunt vinden over een bepaald onderwerp.

Demo’s

Laat je meenemen in (het verhaal van) de Gemeentezorgspiegel tijdens een van de maandelijkse demonstraties voor nieuwe gebruikers en andere geïnteresseerden.

Feedbackmomenten (reviews en refinements)

Schuif aan bij onze reviews. Om de twee weken presenteren we een deelproduct tijdens een review en kun je feedback geven. Of verken jouw idee of wens voor de doorontwikkeling tijdens een refinement.

Aanmelden of meer weten over de bijeenkomsten? Neem gerust contact op via Gemeentezorgspiegel@vektis.nl.