Wij zijn op 2e Pinksterdag gesloten en telefonisch niet bereikbaar. Je leest hier meer over onze bereikbaarheid. Lees meer

Missie & visie

Vektis levert heldere zorginzichten en slimme processen waardoor besluitvorming en uitvoering binnen de zorgmarkt effectief en efficiënt plaatsvindt. Hiermee stelt Vektis partijen in staat de kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid van de zorg in Nederland te verbeteren. Het is onze ambitie om hét business intelligence centrum voor de zorg te zijn. 

 

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte blijven van al onze nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Informatie is essentieel voor zowel de strategische beleidsprocessen als de administratieve uitvoeringsprocessen binnen de zorgmarkt. Wij beschikken over alle gedeclareerde zorgdata. Het samenbrengen van gegevens en informatie levert partijen in de zorg een gemeenschappelijke informatiebron die krachtiger is dan een veelheid aan eigen informatiebronnen. De data van Vektis is betrouwbaar en onbetwist. De processen en inzichten die daaruit voorkomen worden door alle partijen in de zorg geaccepteerd en gebruikt. De juiste informatie op het juiste moment zorgt dat de informatie optimaal kan worden ingezet in uitvoerings- en beleidsprocessen. De eisen aan beveiliging, beschikbaarheid en betrouwbaarheid worden door Vektis daarbij op adequate wijze ingevuld.