Vanaf 15 juli t/m 30 augustus is het klantadviescentrum telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 14.00 uur. Je kunt je vraag stellen via het contactformulier. Lees meer

AGB-code aanvragen

Ben je zorgaanbieder, dan heb je een AGB-registratie nodig om geleverde zorg te kunnen declareren. Deze registratie helpt je niet alleen bij het declareren, maar bij allerlei processen in de zorg. Je kunt deze registratie bij ons aanvragen mits je voldoet aan de vastgestelde criteria.

Wil je meer weten over het AGB-register? Of ben je starter in de zorg? Kijk dan hier.

AGB registratie wijzigen

Als er iets verandert in de dienstverlening, adresgegevens of werkrelaties, dan kan je hier de meeste gegevens eenvoudig zelf wijzigen op het moment dat het jou het beste uitkomt. Het enige dat je nodig hebt is een AGB-code en een Mijn Vektis-account.

Zoeken in het AGB-register

Wil je weten aan welke kwalificaties een bepaalde zorgverlener voldoet? In het AGB-register vind je van alle zorgverleners de bevoegdheden via kwalificaties en erkenningen. Deze informatie is van belang voor iedereen die zich bezighoudt met het doorverwijzen naar een andere zorgaanbieder, zorginkoop en -contractering. Ook staan er in het register algemene gegevens, zoals het vestigingsadres.

AGB Webzoeker

De AGB Webzoeker is de beste optie voor iedereen die snel een AGB-registratie wil opzoeken en gegevens van zorgaanbieders wil bekijken.

AGB Raadplegen

Zoek je veel en vaak naar zorgaanbieders in het AGB-register, dan is de dienst AGB Raadplegen de meest geschikte oplossing voor je. Door middel van een geautomatiseerde koppeling (API) beschik je doorlopend over actuele informatie uit het AGB-register. AGB Raadplegen is onderdeel van de AGB Services. Klik hier voor meer informatie en aansluiten op AGB Services.

Veelgestelde vragen over AGB-register

Kom je er niet uit? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over AGB-register, of ga naar onze support pagina