UZOVI-register

  • Compleet overzicht van alle UZOVI-codes
  • Declaraties correct indienen

Ben je werkzaam bij een zorgaanbieder of softwareleverancier en op zoek naar informatie over naar welke zorgverzekeraar een declaratie moet? Raadpleeg dan het UZOVI-register, want daarin leggen we dit soort data over zorgverzekeraars vast. En ook over alle labels van zorgverzekeraars en de zorgkantoren. Het register is openbaar en dus voor iedereen in te zien.

UZOVI staat voor Unieke ZorgVerzekeraarsIdentificatie. In het UZOVI-register staan de UZOVI-nummers en andere gegevens van zorgverzekeraars en andere instanties (onder andere gevolmachtigde verzekeringsadviseurs, zorgkantoren, labelorganisaties en nevenvestigingen) overzichtelijk bij elkaar. Ook de onderlinge relaties tussen deze organisaties kun je hier terugvinden. Het register bevat actuele en historische informatie. Je gebruikt het UZOVI-nummer om declaraties op de juiste manier en bij de juiste verzekeraar in te dienen.

Download UZOVI-register

UZOVI-register

Tip: Download het UZOVI-register nu eenmalig en sla het op op je bureaublad. Meld je aan voor de UZOVI-alert en ontvang voortaan het geactualiseerde overzicht in je mailbox!

Lees ook: