AGB-registraties van ondernemingen waarbij de Kamer van Koophandel-registratie (KvK) ontbreekt, zijn per 31 maart 2021 beëindigd. Is je AGB-code beëindigd vanwege deze kwaliteitsactie, maar wil je de AGB-code blijven gebruiken? Laat dan je AGB-registratie heropenen. Kijk op https://www.vektis.nl/kwaliteitsactie-agb voor meer informatie hierover. Lees meer

AGB wijzigen

Als er iets verandert in de dienstverlening, adresgegevens of werkrelaties, dan kan je hier de meeste gegevens eenvoudig zelf wijzigen op het moment dat het jou het beste uitkomt. Het enige dat je nodig hebt is een persoonlijke AGB-code of een AGB voor een onderneming en een Mijn Vektis-account.

Hulp nodig?

Mohammed en zijn team zitten voor je klaar.

Support

Wat kan je zelf wijzigen

 • Correspondentieadres (alleen bij een persoonlijke AGB-code)
 • E-mailadres
 • Telefoonnummer
 • Faxnummer
 • Website
 • Werkzaam-bij relatie
 • Arbeidsrelatierol (met uitzondering van de rol 'eigenaar'. Eigenaarschap moeten wij kunnen controleren bij het Handelsregister)

AGB wijzigen/inzien

Mijn Vektis aanvragen

Is de naam of het adres van je onderneming of vestiging gewijzigd?

Geef deze wijziging dan eerst door aan de Kamer van Koophandel. Als wij de nieuwe gegevens niet kunnen controleren in het Handelsregister, dan kunnen wij de wijziging helaas ook niet overnemen.

Is de rechtsvorm en/of het KvK-nummer van de onderneming gewijzigd?

Een nieuw KvK-nummer leidt tot de uitgifte van een nieuwe AGB-code. Stuur bij je aanvraag ook een ingevuld en ondertekend beëindigingsformulier mee voor het beëindigen van uw AGB-code met het oude KvK-nummer.

AGB-registratie beëindigen

Om je AGB-registratie te beëindigen, hebben wij een ingevuld en ondertekend beëindigingsformulier nodig. Een kopie van het ondertekende formulier stuur je naar info@agbcode.nl.

AGB beëindigen

Indicatiesteller doorgeven voor zzp'ers in de wijkverpleging

Ben je zzp'er in de wijkverpleging met niveau 3 of 4? Geef dan de indicatiesteller door van de door jou geleverde zorg.

Indicatiesteller doorgeven

Bekijk de veelgestelde vragen over dit onderwerp als je vragen hebt hierover.

Doorlooptijd wijzigingen

 • Online wijzigingen via AGB Wijzigen worden direct verwerkt en zijn een dag later zichtbaar.
 • Een wijziging van een naam of adres van een onderneming of vestiging wordt automatisch overgenomen van de KvK-gegevens en is meestal na 2 weken verwerkt.
 • Alle overige wijzigingen via een wijzigingsformulier, contactformulier of mail hebben door extra drukte een gemiddelde doorlooptijd van 18 werkdagen.
 • Momenteel is het erg druk bij onze servicedesk. De wachttijd aan de telefoon is daardoor langer dan u van ons gewend bent. Wijzigingen geef je het snelst en makkelijk door via AGB Wijzigen.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het wijzigen of beëindigen van je AGB-code? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen over AGB. Kom je er zelf niet uit, neem dan contact met ons op via telefoon: 030-8008 380 of via het contactformulier.

We helpen je graag. Bekijk de meestgestelde vragen op onze support pagina.

Support