Het verhaal van Vektis

Vektis draagt met slimme processen en heldere inzichten bij aan goede zorg in Nederland. We doen dit vanuit 2 labels: Vektis Streams en Vektis Intelligence. Vektis Streams biedt handige tools waarmee operationele processen tussen zorgverzekeraars, zorgverleners en overheden slimmer georganiseerd kunnen worden. Hiermee verminderen we de administratieve lasten en tegelijkertijd verzamelen we waardevolle data. Wij beschikken over een unieke database met alle declaratiedata in de zorg. Vektis Intelligence geeft op basis van deze data inzicht in het gebruik van zorg over de volle breedte.

 

Manager communicatie & marketing

Maike weet alles over het merk Vektis.

Contact

Vektis brengt overzicht en inzicht met een menselijke maat. Geïnspireerd op die boodschap is onze merkstijl tot stand gekomen. We hebben ons logo, onze kleuren en onze beelden niet zomaar gekozen. Ze vertellen een verhaal.

De i in ons logo

De i in ons logo is meer dan een letter. Het is ook een poppetje, een mens. De persoon die centraal staat in de zorg. De i staat ook voor de mensen die de zorg leveren. En voor de collega’s en de klanten met wie wij samen Vektis zijn. Ook is de i de verbeelding van data met 1-en en 0-en. Tot slot verwijst de i naar inzichten in de zorg.

Beelden: overzicht en details

Het gaat bij ons werk en onze producten soms om details en soms om hoofdlijnen. Inzicht ontstaat door op de feiten in te zoomen en uit te zoomen. Dat zie je terug in de foto’s die we gebruiken: de mens dichtbij en van veraf. De mensen staan centraal, maar we geven ze altijd objectief en anoniem weer. Net zoals we met onze data en inzichten omgaan.

 

Kleuren: huidtinten

In ons kleurenpalet zie je onmiskenbaar huidskleuren terug. Vektis draagt bij aan goede zorg voor alle mensen in Nederland.

Bekijk ook de video waarin we ons verhaal vertellen:

Manager communicatie & marketing

Maike weet alles over het merk Vektis.

030 8008 300

Naar het contactformulier

Maike Krommendijk Manager communicatie & marketing