Vektis Streams

Vanuit Vektis Streams bieden we bouwstenen en declaratiestandaarden die je nodig hebt om operationele zorgprocessen slim en efficiënter in te richten. We leveren oplossingen voor zowel zorgaanbieders als zorgverzekeraars. Hiermee helpen we de administratieve last in de zorg te verlichten. Deze processen leveren waardevolle data op.

Vektis Intelligence

Vanuit Vektis Intelligence geven we op basis van data inzicht in het gebruik van de zorg. Als geen ander weten wij hoe we zorgdata moeten interpreteren. Door data te combineren doen we betrouwbare en feitelijke uitspraken over het verleden en geven we ramingen over het zorggebruik in de toekomst. Hiermee versterken wij de zorg en partijen in de zorg, zoals de overheid, zorgverzekeraars en zorgaanbieders.

Ons verhaal in beeld

Vektis brengt overzicht en inzicht met een menselijke maat. Geïnspireerd op die boodschap is onze merkstijl tot stand gekomen. We hebben ons logo, onze kleuren en onze beelden niet zomaar gekozen. Ze vertellen een verhaal.

De i in ons logo

De i in ons logo is meer dan een letter. Het is ook een poppetje, een mens. De persoon die centraal staat in de zorg. De i staat ook voor de mensen die de zorg leveren. En voor de collega’s en de klanten met wie wij samen Vektis zijn. Ook is de i de verbeelding van data met 1-en en 0-en. Tot slot verwijst de i naar inzichten in de zorg.

Beelden: overzicht en details

Het gaat bij ons werk en onze producten soms om details en soms om hoofdlijnen. Inzicht ontstaat door op de feiten in te zoomen en uit te zoomen. Dat zie je terug in de foto’s die we gebruiken: de mens dichtbij en van veraf. De mensen staan centraal, maar we geven ze altijd objectief en anoniem weer. Net zoals we met onze data en inzichten omgaan.

 

Kleuren: huidtinten

In ons kleurenpalet zie je onmiskenbaar huidskleuren terug. Vektis draagt bij aan goede zorg voor alle mensen in Nederland.

Bekijk ook de video waarin we ons verhaal vertellen: