Vanaf 15 juli t/m 30 augustus is het klantadviescentrum telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 14.00 uur. Je kunt je vraag stellen via het contactformulier. Lees meer

Wat is de adviesprijs van een bepaald medicijn of de richtprijs van een medische handeling zoals een consult bij de huisarts? Dat zoek je op in de IFM- en TOG Webzoekers.

TOG Webzoeker

Om afwijzingen van declaraties tot een minimum te beperken is het van belang dat je declareert op de juiste manier en met actuele declaratie-informatie. De TOG Webzoeker helpt je hierbij. De TOG Webzoeker biedt actuele informatie over zorgtarieven en prestaties. Deze informatie is openbaar en dus voor iedereen gratis in te zien.

Wil je gebruik maken van de TOG Webzoeker, lees hier hoe je toegang aanvraagt. Hiervoor dien je wel in het bezit te zijn van een Vektis-account. Heb je deze nog niet? Klik dan hier om deze aan te vragen.

Wil je een declaratie indienen bij een zorgverzekeraar en weet je de prestatiecode niet? Geen zorgen, in de prestatiecodelijsten vind je per zorgsoort snel en gemakkelijk de declaratiecode die je nodig hebt.

Naar TOG Webzoeker

Naar Prestatiecodelijsten

IFM Webzoeker

De IFM Webzoeker is een handige tool waarin je kenmerken en prijzen kunt opzoeken van alle geneesmiddelen. Je vindt er ook een rekenmodule, waarmee je de prijs van afwijkende hoeveelheden kunt berekenen. De IFM Webzoeker is beschikbaar voor medewerkers van zorgverzekeraars en helpt bij het controleren en corrigeren van ingediende declaraties. Voor de IFM Webzoeker heb je toegang nodig en is alleen beschikbaar voor zorgverzekeraars. Wil je gebruik maken van de IFM Webzoeker, lees hier hoe je toegang aanvraagt. Hiervoor dien je wel in het bezit te zijn van een Vektisaccount. Heb je deze nog niet? Klik dan hier om deze aan te vragen.
Of ga rechtstreeks naar het IFM portaal via de knop hieronder wanneer je al een account hebt.

Naar IFM Webzoeker