Vanuit Vektis Streams bieden wij de bouwstenen en standaarden die je nodig hebt om de operationele zorgprocessen slim en efficiënter in te richten. Deze processen leveren waardevolle data op voor onze collega's van Vektis Intelligence.

Als geen ander weten wij hoe we data moeten interpreteren. Vanuit Vektis Intelligence doen we betrouwbare uitspraken over het verleden en heden én geven we ramingen over het zorggebruik in de toekomst.

 • Praktijkspiegel (voor huisartsen) Praktijkspiegel (voor huisartsen)

  Sinds 18 december 2017 is het inlogproces voor de Praktijkspiegel veranderd. Voortaan is er niet meer één account per praktijk, maar kan iedere huisarts een eigen account aanmaken waarmee de Praktijkspiegel gedownload kan worden. Wij controleren in het AGB-register of de huisarts een actieve relatie heeft met een praktijk. Ben je waarnemend huisarts? Dan mogen we je geen toegang tot de praktijkgegevens verstrekken.

  Ben je een huisarts en heb je nog geen account? Maak dan eerst een persoonlijk Vektis-account. 

  Heb je al een account? Dan kun je direct inloggen in de Praktijkspiegel.

 • Vektis Intelligence (Zorgprisma) Vektis Intelligence (Zorgprisma)

  De inzichten op de online omgeving van Vektis Intelligence zijn niet vrij toegankelijk. Dit heeft te maken met de afscherming van concurrentiegevoelige informatie. Alleen geautoriseerde medewerkers van de volgende (zorg)partijen krijgen toegang tot de rapportages:

  • Zorgverzekeraars
  • Zorgkantoren
  • Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
  • Ziekenhuizen
  • Ggz-instellingen (let op: excl. wachttijden registreren)


  Wil je toegang tot de online omgeving van Vektis Intelligence? Stuur dan een e-mail naar intelligence@vektis.nl. Vermeld hierin je naam, telefoonnummer en de naam van de organisatie waar je werkt. Werk je bij een ggz-instelling of een ziekenhuis? Geef dan ook de AGB-code door. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Tip: Maak vóór het inloggen je browser compatibel, voor optimaal gebruik van de online omgeving van Vektis Intelligence.

Teamleider servicedesk

Bekijk eerst de veelgestelde vragen of bel naar Daniël en zijn team.

030 8008 380

Naar het contactformulier

Daniël van Dorst Teamleider servicedesk