Hulp bij registreren accounts en toegang tot applicaties’

Registreren account en aanvragen toegang producten. Veel van de producten van Vektis zijn openbaar. Voor een aantal producten heeft u een Vektis-account nodig. Op deze pagina lees je hoe je een account kunt aanmaken en toegang aanvraagt voor de niet-openbare producten.
Het kan zijn dat je nu nog voor verschillende producten een apart account moet gebruiken. Dit gaat veranderen, zodat je straks nog maar één inlognaam en wachtwoord nodig hebt voor alle producten van Vektis.

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte blijven van al onze nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in

Aanmaken van een account

Op deze pagina kun je een account aanvragen. Om een account aan te maken vul je de volgende gegevens in:

  • Aanhef, voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Je e-mailadres is ook je inlognaam.
  • Soort organisatie
  • Vul hier in of je werkt voor een zorgverzekeraar of volmacht, een zorgverlener of een andere organisatie.
  • UZOVI-code
    Indien je hebt aangegeven te werken voor een zorgverzekeraar of volmacht, dan moet je de UZOVI-code van jouw organisatie opgeven. Wij controleren of deze code overeenkomt met het domein van jouw e-mailadres (het gedeelte achter @).
  • AGB-code
  • Zorgverleners moeten een geldige AGB-code invoeren.

Selecteer na het accepteren van de algemene voorwaarden 'Aanmaken account'. Als je de gegevens goed hebt ingevuld en wij hebben ze gecontroleerd, dan ontvang je een e-mail op het opgegeven e-mailadres. Daarmee kun je het account activeren.

Heb je vragen over het registreren van een account? Stuur dan een e-mail naar accountbeheer@vektis.nl of bel ons op 030-8008 380.

Toegang tot een product aanvragen

Op deze pagina staan de producten waarvoor je moet inloggen. Voor deze producten heb je dus een Vektis-account nodig. Daarbij staat ook hoe je met je account toegang kunt aanvragen voor een product. Voor sommige producten wordt de aanvraag automatisch afgehandeld. Voor andere producten voeren wij een extra controle uit. Ook kan het zijn dat de contactpersoon van jouw eigen organisatie de toegang voor je moet aanvragen.

Heb je vragen over het aanvragen van toegang? Stuur dan een e-mail naar accountbeheer@vektis.nl of bel ons op 030-8008 380.

We helpen je graag. Bekijk de meestgestelde vragen op onze support pagina.

Support