Support

Vektis is hét business intelligence centrum voor de zorg. Vanuit ons kantoor in Zeist dragen wij met zo'n 130 collega’s bij aan betere zorg in Nederland. Iedere dag weer. Heb je vragen over onze producten, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Onze Servicedesk medewerkers werken vanuit huis. De wachttijden zijn daarom langer dan je van ons gewend bent. Gelukkig kun je ook online een AGB-code aanvragen of direct een wijziging doorvoeren in je bestaande AGB-registratie. Wijzig direct zelf je werkrelaties, communicatie gegevens of adresgegevens. Ga hiervoor naar vektis.nl/agb-register.

Contact

Vektis is hét business intelligence centrum voor de zorg. Vanuit ons kantoor in Zeist dragen wij met ruim 130 collega’s bij aan betere zorg in Nederland. Iedere dag weer. Heb je vragen over onze producten, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over het aanmaken van een Vektis-account, het aanvragen van toegang om gebruik te kunnen maken van een product? We helpen je graag verder. Kijk bij de veelgestelde vragen of de vraag die jij hebt er tussen staat.

Lees meer

Wijzigingen standaarden en referentieproducten

Veranderingen in wet- en regelgeving kunnen aanleiding geven om wijzigingen door te voeren in declaratiestandaarden of referentieproducten. Maar er zijn ook andere redenen denkbaar om een wijziging voor te stellen. Zie jij aanleiding voor een wijziging, laat het ons dan weten. Een wijzigingsaanvraag legt altijd dezelfde ’behandelroute’ af.

Lees meer

Inloggen en producten aanvragen

Niet alle producten van Vektis zijn openbaar, voor sommige producten moet je voor je kunt inloggen eenmalig toegang aanvragen. Op deze pagina leggen we per product hoe dat werkt. Een aantal producten zijn specifiek voor zorgverzekeraars en een aantal voor zorgaanbieders. Van welke producten wil je gebruik maken?

Lees meer

Klachtenprocedure

Hoewel wij de uiterste zorg besteden aan onze producten, kan het gebeuren dat je niet tevreden bent. Heb je een klacht, laat het ons weten. Met je reactie help je ons ook om onze bedrijfsprocessen en producten verder te verbeteren.

Lees meer