Vragenlijst Geboortezorg

In welk gebied biedt jouw organisatie geboortezorg of kraamzorg? Dit kun je vanaf nu kenbaar maken in de 'Vragenlijst Geboortezorg'. Door deze informatie centraal bij Vektis op te slaan, vereenvoudig je de administratie. Je hoeft deze informatie namelijk niet meer aan elke zorgverzekeraar apart op te geven. Ook is jouw organisatie beter zichtbaar voor (potentiële) clienten.

Zorgverzekeraars kunnen deze informatie gebruiken bij het opstellen van contracten en/of toevoegen aan de 'zorgvinders module' op hun website.

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte blijven van al onze nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Wat moet je doen?

Log in op Mijn Vektis en vraag éénmalig toestemming aan om de vragenlijst (het opgeven van het werkgebied) in te vullen. Zodra de toestemming is gegeven, vul je hier de vragenlijst in. De vragenlijst staat elk jaar open van 1 april tot 1 september. Je vult hier de werkgebieden in van jouw organisatie voor het komende contractjaar.

Heb je nog geen account?

Maak dan eerst hier een account aan. Met een account kun je ook eenvoudig de AGB-registratie van jou als persoon of jouw organisatie aanpassen.

Vragen?

Heb je vragen over deze vragenlijst? Bekijk de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.