Vragenlijst basis praktijkinformatie huisartsen

Zorgverzekeraars vragen je ieder jaar om basisinformatie aan te leveren over je huisartsenpraktijk. Om de administratie voor jou te beperken vragen we deze informatie vanaf nu nog maar 1 keer per jaar centraal uit. Het is belangrijk dat je de informatie ieder jaar controleert en aanvult. Dan kunnen zorgverzekeraars een passende overeenkomst met je sluiten en weten cliënten en verwijzers je goed te vinden.

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte blijven van al onze nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Hoe vul ik de vragenlijst in?

Tot 1 juni 2021 vulde je de vragenlijst in op het portaal van VECOZO. Vanaf nu doe je dat via Vektis, op dezelfde plek waar je ook je AGB-registratie wijzigt. De data uit de vragenlijst die eerder zijn ingevuld op het VECOZO-portaal zijn overgenomen en staat dus al klaar om te controleren.

Om de de vragenlijst in te vullen heb je een Mijn Vektis-account én toestemming van jouw onderneming nodig. Heb je nog geen account, maak dan hier een account aan. Heb je al een account? Log dan hier in en vraag éénmalig toestemming aan om de vragenlijst in te vullen.

Meer informatie 

  • Ga naar de veelgestelde vragen over het invullen van de vragenlijst.
  • Heb je vragen over je AGB-registratie of over de procedure van het aanleveren van de basisinformatie? Neem dan contact op met Vektis.
  • Heb je een andere vraag? Neem dan contact op met je beroepsorganisatie of de zorgverzekeraars. 

Praktijkspiegel: zorggebruik van je patiënten in beeld 

Speciaal voor huisartsen bieden wij de Praktijkspiegel aan. Hiermee krijg je inzicht in het zorggebruik van je patiënten en een vergelijking daarvan met het landelijk beeld. We bieden ook een Praktijkspiegel met regionale spiegelinformatie. Hiermee kun je jouw praktijk spiegelen aan praktijken die deel uitmaken van dezelfde zorggroep. Je kunt de Praktijkspiegels kosteloos downloaden. 
> Meer informatie over de Praktijkspiegels

Meer zorginzichten 

Ben je geïnteresseerd in inzichten over de zorg? Vektis publiceert regelmatig feiten en cijfers over de huisartsenzorg. Maar ook over bijvoorbeeld integrale zorg, ouderenzorg of geestelijke gezondheidszorg. 
> Naar alle feiten en cijfers
 

Veelgestelde vragen over Vragenlijst basis praktijkinformatie huisartsen

Kom je er niet uit? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over Vragenlijst basis praktijkinformatie huisartsen, of ga naar onze support pagina