Vragenlijst aanvullende informatie Wlz-locaties

Zorgkantoren, het Zorginstituut Nederland en de Patiëntenfederatie Nederland vragen je ieder jaar om aanvullende informatie aan te leveren over jouw praktijk of instelling in de langdurige zorg. Om de administratie voor jou te beperken vragen we deze informatie vanaf nu nog maar 1 keer per jaar centraal uit. Je vult de vragenlijst 1 keer helemaal in. Wanneer er een wijziging is kun je de vragenlijst op elk moment aanpassen, zodat deze altijd up-to-date blijft. Zo kunnen zorgkantoren een passende overeenkomst met je sluiten en weten cliënten en verwijzers je goed te vinden. Je levert deze informatie aan via Vektis.

NB: op dit moment is deze dienst alleen nog beschikbaar voor zorgaanbieders in de gehandicaptenzorg.

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte blijven van al onze nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

De aangeleverde informatie wordt automatisch gedeeld met relevante partijen zoals de zorgkantoren, de Patiëntenfederatie Nederland (Zorgkaart Nederland) en het Zorginstituut (ten behoeve van programma Kik-V).

In de vragenlijst Wlz worden vragen gesteld over onder andere het zorgaanbod en de voorzieningen van de verschillende locaties van jouw instelling. Als geheugensteuntje stuurt Vektis je jaarlijks een e-mail om je er aan te herinneren de ingevulde informatie van de locaties van jouw instelling te controleren.

Wat moet je doen? 

Om de vragenlijst in te vullen heb je een Mijn Vektis-account én toestemming van jouw onderneming nodig. Heb je nog geen account, maak dan hier een account aan. Heb je al een account? Log dan hier in en vraag éénmalig toestemming aan om de vragenlijst in te vullen.

Meer informatie

  • Heb je vragen over je AGB-registratie of over de procedure van het aanleveren van de basisinformatie? Bekijk de supportpagina en bekijk de veelgestelde vragen over de vragenlijst Wlz.
  • Heb je na het lezen van de veelgestelde vragen nog hulp nodig? Neem dan contact met ons op.
  • Heb je een andere vraag? Neem dan contact op met je beroepsorganisatie of de zorgkantoren.