AGB Services

Wil je optimaal gebruikmaken van de data in het AGB-register? Kies dan voor AGB Services! Met AGB Services bieden we oplossingen voor het slim inrichten van de administratieve processen in de zorg. Elke organisatie in de zorg heeft de mogelijkheid direct te koppelen met het AGB-register.

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte blijven van al onze nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

AGB Raadpleegdienst

De AGB Raadpleegdienst maakt onderdeel uit van de AGB Services. Het is een machine-to-machine koppeling waarmee je heel gemakkelijk het AGB-register kunt raadplegen. Zo beschik je snel en efficiënt over de meest actuele gegevens bij een AGB-registratie. Met de AGB Raadpleegdienst bekijk je de basisinformatie van de onderneming, vestiging en zorgverlener, de onderlinge relaties en gewijzigde AGB-codes.

AGB Services gebruiken

Maakt jouw organisatie nog geen gebruik van AGB Services en wil je dit wel graag? Stuur dan een mail naar referentieproducten@vektis.nl.

Informatie uit het AGB-register wordt kosteloos beschikbaar gesteld. Het is wel nodig hier een overeenkomst voor af te sluiten. Deze overeenkomst verwijst ook naar de doelbinding zoals deze is verwoord in artikel 3 van de algemene voorwaarden.

Kwaliteit kerngegevens meer dan 98% correct

AGB Services werkt vraaggericht. De AGB-code is daarbij altijd de unieke sleutel en het AGB-register de bron. In het AGB-register zijn ondernemingen, vestigingen en zorgverleners zichtbaar. Het AGB-register bevat koppelingen met authentieke bronnen, zoals het Handelsregister, het BIG-register en verschillende (kwaliteits)registers van beroepsorganisaties. De registratie in AGB is hierdoor zeer actueel en de kwaliteit van de kerngegevens is in meer dan 98% van de gevallen correct.

"Dit is waar AGB Services voor gemaakt is"

Zorgweb verzamelt, koppelt en bewerkt zorgdata en maakt deze informatie vergelijkbaar en toegankelijk. Zij doen dit bijvoorbeeld voor vergelijkingswebsites zoals Independer en de Consumentenbond, en ook voor de zogenaamde zorgzoekers van verzekeraars.

Hiervoor combineren zij data uit externe bronnen: van zorgverzekeraars, Mediquest, zorgkaartnederland.nl en Vektis.

Lees meer