Talentontwikkeling

Bij Vektis stimuleren we groei en ontwikkeling, je eigen route uitstippelen. Een opleiding volgen, andere taken oppakken of nieuwe aandachtsgebieden ontdekken. We hebben een ruim opleidingsbudget om ontwikkeling mogelijk te maken. Soms is een opleiding of cursus niet de weg. Dan zorgen we voor coaching (on the job). Kortom: we bieden je alle kansen en de ruimte om te ontdekken waar je passie en talenten liggen.

Deel deze pagina via

Een flitsende start

Omdat het fijn is een goede start te maken krijgt iedere nieuwe medewerker een buddy toegewezen die je wegwijs maakt binnen Vektis. Zo maak je de cultuur en praktische zaken snel eigen. We zorgen ook voor een inwerkprogramma. Regelmatig organiseren we een introductiedag voor nieuwe medewerkers. Het draait deze dag om het nog beter leren kennen van Vektis én van elkaar. 

Trainees

Wij geloven dat wij kunnen leren van jong talent én dat wij jong talent zelf ook wat te bieden hebben. Daarom hebben we, voor sommige functies, samen met een aantal externe partijen een inspirerend traineeprogramma. Trainees krijgen naast extra begeleiding op de werkvloer, ook extra aandacht in de vorm van bijspijkersessies, intervisie, coaching, terugkomdagen etc. 

VYP-lounge

VYP staat voor Vektis Young Professionals. Eén keer per maand komen onze VYP’s bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Dit helpt ook ons om bijvoorbeeld het inwerkprogramma te verbeteren, en Young Professionals beter te laten landen in de organisatie. 

Vektis Academy

Vektis heeft een eigen Academy waarin we kennis met elkaar delen en dat ook direct toepassen in de praktijk. Momenteel is de Academy voornamelijk gericht op onze analisten. In de toekomst kunnen al onze medewerkers studeren aan de Vektis Academy.