Informatie over zorgaanbieders

  • Alle zorgaanbieders vindbaar
  • Altijd de meest actuele informatie
  • Zoekopties op maat

In het AGB-register vind je van alle zorgverleners algemene gegevens zoals het vestigingsadres. Maar ook de bevoegdheden via kwalificaties en erkenningen. Deze informatie is van belang voor iedereen die zich bezighoudt met bijvoorbeeld het doorverwijzen naar een andere zorgaanbieder, en bij de zorginkoop en contractering. Je kunt op verschillende manieren beschikken over de informatie uit het AGB-register.

AGB Webzoeker

De AGB Webzoeker is de beste optie voor iedereen die snel een AGB-registratie wil opzoeken en bekijken. Je zoekt handmatig in het AGB-register naar de gegevens van zorgaanbieders. Op basis van verschillende zoekcriteria toont de webzoeker je een lijst met AGB-codes en de bijbehorende registraties.

AGB Raadpleegdienst

Zoek je veel en vaak naar zorgaanbieders in het AGB-register, dan is de AGB Raadpleegdienst de meest geschikte oplossing voor je. Door middel van een geautomatiseerde koppeling (API) beschik je doorlopend over alle actuele informatie uit het AGB-register. Om van de AGB Raadpleegdienst gebruik te kunnen maken moet je aangesloten zijn op AGB Services.

Klik hier voor meer informatie en aansluiten op AGB Services.