Op woensdag 24 april tussen 8:30 en 12:00 is het niet mogelijk om in te loggen op Mijn Vektis door technisch onderhoud. Onze excuses voor het ongemak.

CHS gaat verder onder nieuwe naam: Valert

Deel dit bericht via

CHS geeft haar klanten, zoals zorgverzekeraars en zorgaanbieders, al jaren zekerheid over de rechtmatigheid van zorgdeclaraties en wil dat ook in de toekomst blijven doen. Vanaf 3 september 2018 doet de organisatie dit onder een nieuwe naam: Valert. Met de naamswijziging maakt Valert een nieuwe start en neemt de organisatie afscheid van het commerciële verleden van CHS. De afgelopen 2 jaar is de organisatie hervormd naar een efficiënte, flexibele organisatie die werkt tegen een zo laag mogelijk kostenniveau.

Ook is Valert vanaf 3 september gevestigd in Zeist, op dezelfde locatie waar het zusterbedrijf Vektis gevestigd is.

Valert waarborgt correcte zorgdeclaraties

Valert ondersteunt, versterkt en verbindt zorgverzekeraars en zorgaanbieders met toekomstbestendige oplossingen om correcte zorgdeclaraties te waarborgen. Vanuit een onafhankelijke positie en in nauwe samenwerking met alle partijen in de zorgketen biedt de organisatie snel inzicht in en grip op de declaratieprocessen. Valert reduceert hiermee administratieve lasten, vergroot de financiële zekerheid en zorgt er zo voor dat de declaratieprocessen in de zorg goed kunnen verlopen. Valert levert zo een bijdrage aan het verbeteren van betaalbare zorg in Nederland.

Kijk voor meer informatie over de oplossingen van Valert, het nieuwe adres en de nieuwe huisstijl op www.valert.org.