Het nieuwe Vektis

Deel dit bericht via

Vektis gaat veranderen. We werken er hard aan hét business intelligence centrum voor de zorg te zijn. Ook op lange termijn willen we onze klanten namelijk goed blijven ondersteunen, door voorop te lopen bij de ontwikkelingen in de zorg en ondernemerschap te tonen. Om dit te verankeren in ons dagelijkse werk en onze dienstverlening meer focus te geven werken we nu vanuit 2 labels: 

Vektis Streams vereenvoudigt processen tussen zorgpartijen en maakt de data die dit oplevert toegankelijk voor professionals die de zorg een warm hart toedragen. Vektis Intelligence vertaalt die data naar de beste inzichten in de zorg, zodat jij de zorg verder kan verbeteren.

Goede zorg

Vektis begrijpt hoe belangrijk goede zorg voor iedereen is. We zijn voortdurend in gesprek met onze klanten om hun uitdagingen te doorgronden. Bekijk ook ons filmpje waarin we verder uitleggen wat we voor jou en de zorg doen. Onze professionals willen deze belofte waar maken en gaan je dit de komende tijd laten zien en ervaren.

Vanuit deze inhoudelijke verandering hebben we ook ons uiterlijk en onze website vernieuwd. Wil je meer weten over de verandering klik dan hier.