Lancering Gemeentezorgspiegel tijdens de 2e panelbijeenkomst op 19 juni

Deel dit bericht via

Vektis organiseert op 19 juni een 2e panelbijeenkomst voor de Gemeentezorgspiegel. Bij deze bijeenkomst zijn medewerkers van zowel gemeentes als zorgverzekeraars aanwezig.

Tijdens de bijeenkomst wordt de Gemeentezorgspiegel gepresenteerd, een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling. Bij de ontwikkeling van het portaal is zo veel als mogelijk gebruik gemaakt van de input die wij hebben ontvangen van gemeentes en zorgverzekeraars tijdens de 1e panelbijeenkomst.

Met de Gemeentezorgspiegel zijn gemeentes en zorgverzekeraars in staat het zorggebruik binnen de Zvw en Wlz  per wijk te volgen in de tijd en te vergelijken met het landelijk gemiddelde. Tijdens de panelbijeenkomst staan we stil bij de doorontwikkeling van de Gemeentezorgspiegel naar een integraal inzicht op het totale zorggebruik binnen de gemeente. Ook kijken we naar het zorggebruik gefinancierd vanuit het sociaal domein (Wmo en Jw).

Programma 19 juni 2018 - onder voorbehoud:

10.00 uur ontvangst en introductie

  • Gemeentezorgspiegel: uitleg en demonstratie
  • Uitdagingen in het sociale domein en hoe de Gemeentezorgspiegel u daarbij kan ondersteunen
  • Interactieve sessie: inventarisatie aanvullende inzichten en wensen
  • Afsluiten en afspraken voor vervolg

12.00 uur - 12.30 uur gezamenlijke lunch

De panelbijeenkomst is bedoeld voor medewerkers van gemeentes, zorgkantoren en zorgverzekeraars die werkzaam zijn in het sociale domein. Wilt u ook deelnemen, stuur dan een mail naar l.van.gerwen@vektis.nl. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging, adres en routebeschrijving.

We helpen je graag. Bekijk de meestgestelde vragen op onze support pagina.

Support