Starterindezorg.nl

Deel dit bericht via

Ga je aan het werk in de zorg? Dan heb je een AGB-registratie nodig. Deze registratie helpt je namelijk bij allerlei processen in de zorg. Vektis beheert het AGB-register en helpt je graag snel op weg. Alles wat je als starter weten moet over de AGB-registratie staat overzichtelijk bij elkaar op de website starterindezorg.nl. Ook kun je hier eenvoudig de benodigde AGB-code(s) aanvragen.

AGB-code

Bij elke AGB-registratie hoort een eigen unieke AGB-code. In alle administratieve processen binnen het zorgveld wordt deze AGB-code gebruikt als identificerende sleutel. In het AGB-register staat alle noodzakelijke (zorg)informatie om declareren en het afsluiten van contracten tussen zorgverzekeraars en zorgaanbieders mogelijk te maken. Ook is de informatie uit het AGB-register de basis voor zorgzoekers en zorgvinders voor verzekerden en patiënten. Het is dus belangrijk dat je registratie juist en volledig is.

Starters in de zorg beginnen goed op starterindezorg.nl
Meer weten over AGB?

Wil je weten in welke processen de AGB-code gebruikt wordt óf meer weten over het AGB-register? Bekijk dan de infographic hieronder. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

AGB visual.png