Je hebt geen toegang tot dit product

Helaas, je probeert een product van Vektis te benaderen waarvoor je geen toegang hebt.

 

Let op: Heb je tussen december 2020 en nu een Mijn Vektis-account aangemaakt? Met dit account heb je enkel toegang tot het product AGB Wijzigen.

Heb je dit nieuwe account aangemaakt terwijl je al een account had? En lukt het nu niet om in te loggen voor de registratie van wachttijden ggz of cmd, of voor het invullen van de vragenlijst basis praktijkinformatie? Probeer het dan eerst eens met je oude account. Lukt dit ook niet, neem dan contact met ons op.

  • Op de pagina inloggen en producten aanvragen leggen we per product uit hoe je een account kunt aanvragen en hoe je eenmalig toegang aanvraagt voor de verschillende producten.

  • Wil je je AGB-registratie wijzigen? Hiervoor heb je een Mijn Vektis-account nodig. Dit is een ander type account dan wat je nodig hebt voor bijvoorbeeld het registreren van je wachttijden of het invullen van de vragenlijst basispraktijkinformatie. Dit is een tijdelijk situatie: we werken er hard aan om alle producten van Vektis onder te brengen in het Mijn Vektis-account.

  • Heb je vragen over je account of het aanvragen van toegang? Stuur dan een e-mail naar accountbeheer@vektis.nl of bel ons op 030-8008 380.