Vanaf 15 juli t/m 30 augustus is het klantadviescentrum telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 14.00 uur. Je kunt je vraag stellen via het contactformulier. Lees meer

Het aanvragen van een AGB-code is geheel gratis

Deel dit bericht via

Het aanvragen en het hebben van een AGB-code is gratis. Vektis is de enige organisatie die een AGB-code mag uitgeven en wij vragen hier dus geen kosten voor. Voor zorgverleners zijn alle Vektis diensten en producten geheel gratis.

Er zijn organisaties die aanbieden om jou, voor geld, te helpen met het aanvragen van een AGB-code. Wij hebben geen samenwerking met organisaties die ondersteuning geven bij het aanvragen of beheren van een AGB-registratie. Wij kunnen dus niet garant staan voor de dienstverlening en zijn ook niet aansprakelijk voor de diensten van deze organisaties. Als je een organisatie bent tegengekomen die zegt je te helpen met het aanvragen van een AGB-code, laat het ons dan weten.

Je kan dus alleen een AGB-code aanvragen via onze website. Heb je hulp nodig met het aanvragen van een AGB-code? Neem dan contact met ons op. Ons klantadviescentrum helpt je graag verder met het aanvragen van een AGB-code, het wijzigen van je AGB-registratie en andere vragen over het AGB-register of andere Vektis diensten en producten.