Vanaf 15 juli t/m 30 augustus is het klantadviescentrum telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 14.00 uur. Je kunt je vraag stellen via het contactformulier. Lees meer

Zorg voor een juiste vermelding op website Kiezen in de ggz

Deel dit bericht via

In november gaat de website Kiezen in de ggz live. Deze website ondersteunt cliënten en verwijzers bij het vinden van een passende ggz-behandelaar. De gegevens van zorgaanbieders op deze website, zijn gebaseerd op de gegevens in het AGB-register van Vektis. Om ervoor te zorgen dat je organisatie of praktijk goed wordt gevonden en correct wordt vermeld, is het belangrijk om je gegevens van tevoren goed te controleren. Dit kan rechtstreeks in het AGB-register, of via de huidige proefversie van Kiezen in de ggz. Wijzigingen geef je door aan Vektis via deze link. Denk er daarbij ook aan om de website en het e-mailadres goed te controleren. 

Over Kiezen in de ggz

Kiezen in de ggz is een initiatief van MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid en is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met veldpartijen en Zorgverzekeraars Nederland. Het Zorginstituut Nederland is namens het ministerie van VWS de subsidiegever.

De website toont niet alleen basisgegevens, zoals adres en telefoonnummer, maar ook informatie over soorten behandeling, wachttijden en vergoedingen. Kiezen in de ggz geeft straks een zo compleet en actueel mogelijk overzicht van alle ggz-aanbieders met een AGB-code. Heeft u andere suggesties voor de makers van Kiezen in de ggz? Dan kunt u die geven via de feedback-knop op de website. Dat wordt zeer op prijs gesteld.