Kwaliteitsbudget Verpleeghuiszorg

Voor de verpleeghuiszorg is voor de komende jaren budget beschikbaar gesteld voor het verbeteren van de kwaliteit in verpleeghuizen. Om het aangevraagde kwaliteitsbudget te kunnen onderbouwen en de besteding van het kwaliteitsbudget te verantwoorden, is dit tijdelijke Portaal Kwaliteitsbudget Verpleeghuiszorg ontwikkeld.

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte blijven van al onze nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

U wordt verzocht periodiek realisatiegegevens in dit Portaal in te voeren. Dit doet u per onderneming gekoppeld aan het contractniveau per zorgkantoor. Een zorgaanbieder die een kwaliteitsbudget toegekend heeft gekregen van meerdere zorgkantoren, voert de realisatie voor ieder budget in. U heeft steeds een maand de tijd om de realisatiegegevens in te vullen. Na deze maand is het niet meer mogelijk de realisatiegegevens aan te passen.

Het valt onder de verantwoordelijkheid van de zorgaanbieder om de gegevens in het Portaal tijdig, volledig en op juiste wijze in te voeren.

Wat moet je doen?

Hieronder tref je een stappenplan aan, waarin we duidelijk uitleggen hoe je de vragenlijst invult. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.