Wij zijn op 2e Pinksterdag gesloten en telefonisch niet bereikbaar. Je leest hier meer over onze bereikbaarheid. Lees meer

Registreren en inloggen

De Gemeentezorgspiegel is een besloten, digitale omgeving. Elke gemeente heeft haar eigen Gemeentezorgspiegel met daarin informatie over zorggebruik en zorgkosten in de gemeente. Heb je interesse in de Gemeentezorgspiegel? Registreer je dan via onderstaande button 'Gemeentezorgspiegel: registreren'.

Inloggen op de Gemeentezorgspiegel doe je via het portaal Zorgprisma. Voor de gegevensaanlevering over het sociaal domein gebruiken we het beveiligde Dataportaal.

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte blijven van al onze nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Registreren Gemeentezorgspiegel

Wil jouw gemeente gebruik maken van de zorginzichten uit de Gemeentezorgspiegel? Als jouw gemeente nog niet is aangesloten, registreer jouw gemeente dan kosteloos via de button hierboven: 'Gemeentezorgspiegel: registreren'. Voorwaarde is dat de gemeente minimaal jaarlijks gegevens aanlevert over het sociaal domein (Wmo en Jeugdwet). Lees meer over het aanleveren van gegevens.

Inloggen Zorgprisma (toegang Gemeentezorgspiegel)

Met een gebruikersaccount kun je inloggen op het portaal waar de Gemeentezorgspiegel staat: Zorgprisma. Gemeenten kunnen eigen medewerkers, maar ook andere partijen (onbeperkt) toestemming geven voor gebruikersaccounts op de Gemeentezorgspiegel. Naast gebruikersaccounts, registreren we een aantal specifieke rollen:

  • Contactpersoon Toegang
    Deze persoon is de autorisatiebeheerder van de gemeente en geeft aan Vektis door wie toegang mogen tot de Gemeentezorgspiegel. Via Gemeentezorgspiegel@vektis.nl kunnen verzoeken omtrent gebruikersaccounts worden ingediend.

  • Contactpersoon Inhoud
    Deze personen worden benaderd voor inhoudelijke zaken als bijeenkomsten en relevante updates.

Inloggen Dataportaal (gegevensaanlevering sociaal domein)

Voor de uitwisseling van databestanden gebruiken wij ons beveiligde Dataportaal. Van elke aangesloten gemeente hebben we 1 'Contactpersoon Dataportaal' geregistreerd. Die persoon benaderen wij voor de uitwisseling van databestanden en de gegevensaanlevering over het sociaal domein (Wmo en Jeugdwet). Het account voor het Dataportaal is gekoppeld aan de gemeentecode. Aan onze contactpersoon Dataportaal zijn de inloggegevens verstrekt.           

Wil je contactpersonen wijzigen? Mail naar Gemeentezorgspiegel@vektis.nl