Geestelijke gezondheidszorg

Welkom bij Vektis Intelligence voor en over de geestelijke gezondheidszorg. Via deze pagina navigeer je gemakkelijk naar de beste inzichten binnen dit zorgdomein. Of dat nu algemene inzichten of publicaties zijn of inzichten waarmee je jouw ggz-instelling of praktijk kunt benchmarken met het landelijk beeld.

Meer weten?

Charlotte is productmanager zorginzichten.

Contact

GGZ Basis en Plus

Ben je werkzaam in de ggz? Speciaal voor jou ontwikkelden wij een speciale online omgeving (voorheen Zorgprisma): Vektis Intelligence GGZ Basis en GGZ Plus. GGZ Basis biedt verdiepende landelijke en regionale informatie over de geestelijke gezondheidszorg. In aanvulling hierop hebben wij samen met ggz-instellingen GGZ Plus ontwikkeld, waar je jouw ggz-instelling kunt benchmarken met vergelijkbare ggz-instellingen in Nederland.
> Meer lezen over GGZ Basis en GGZ Plus

Ben je niet werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg, maar wel geïnteresseerd in zorginzichten over de ggz? Vektis Intelligence publiceert regelmatig factsheets (voorheen Zorgprisma Publiek) met informatie over de ggz  in Nederland. Daarnaast zijn er ook factsheets te vinden over de zorg door de praktijkondersteuner huisarts ggz, die voor een deel in de eerste lijn plaatsvindt.
> Bekijk de publieke zorginzichten over de geestelijke gezondheidszorg

In november 2017 verscheen de Zorgthermometer ‘Inzicht in de ggz’. Je kunt deze publicatie hier downloaden.

 

Meer weten?

Charlotte is productmanager zorginzichten.

030 8008 300

Teruggebeld worden?

Laat je telefoonnummer en e-mailadres achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Charlotte Messer Meer weten?