Vragenlijst basis praktijkinformatie ggz

Zorgverzekeraars vragen je ieder jaar om basisinformatie aan te leveren over je ggz-praktijk of -instelling. Om de administratie voor jou te beperken vragen we deze informatie vanaf nu nog maar 1 keer per jaar centraal uit. De aangeleverde informatie wordt automatisch gedeeld met alle relevante zorgverzekeraars. Het is belangrijk dat je de informatie ieder jaar controleert en aanvult. Dan kunnen zorgverzekeraars een passende overeenkomst met je sluiten en weten cliënten en verwijzers je goed te vinden.

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte blijven van al onze nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Hoe vul ik de vragenlijst in?

Om de de vragenlijst in te vullen heb je een Mijn Vektis-account én toestemming van jouw onderneming nodig. Heb je nog geen account, maak dan hier een account aan. Heb je al een account? Log dan hier in en vraag éénmalig toestemming aan om de vragenlijst in te vullen.

Meer informatie

Bekijk de algemene veelgestelde vragen over het invullen van de vragenlijst basis praktijkinformatie. Of bekijk de specifieke vragen over de vragenlijst ggz.

Heb je na het lezen van de veelgestelde vragen nog hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Meer zorginzichten over de ggz

Ben je geïnteresseerd in inzichten over de zorg? Vektis publiceert regelmatig feiten en cijfers over de geestelijke gezondheidszorg. Maar ook over bijvoorbeeld integrale zorg, ouderenzorg, ziekenhuiszorg en huisartsenzorg.

> Naar alle feiten en cijfers