Vragenlijst basis praktijkinformatie ggz

Zorgverzekeraars vragen je ieder jaar om basisinformatie aan te leveren over je ggz-praktijk of -instelling. Om de administratie voor jou te beperken vragen we deze informatie vanaf nu nog maar 1 keer per jaar centraal uit. De aangeleverde informatie wordt automatisch gedeeld met alle relevante zorgverzekeraars. Het is belangrijk dat je de informatie ieder jaar controleert en aanvult. Dan kunnen zorgverzekeraars een passende overeenkomst met je sluiten en weten cliënten en verwijzers je goed te vinden. Je levert deze informatie aan via Vektis.

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte blijven van al onze nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Wat moet je doen?

Hieronder tref je een stappenplan aan, waarin we duidelijk uitleggen hoe je de vragenlijst invult. Klik op de afbeelding om deze te vergroten. De i-tjes met extra informatie werken alleen wanneer je het stappenplan opent in FireFox.

Krijg je bij het inloggen een foutmelding, dan kan het zijn dat je Vektis-account nog niet is geautoriseerd om de vragenlijst in te vullen. Doorloop in dat geval stap 3 van het stappenplan (nogmaals).

Meer informatie

Bekijk de algemene veelgestelde vragen over het invullen van de vragenlijst basis praktijkinformatie. Of bekijk de specifieke vragen over de vragenlijst ggz.

Heb je na het lezen van de veelgestelde vragen nog hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Wachttijden ggz registreren

De Nederlandse Zorgautoriteit verplicht aanbieders van geestelijke gezondheidszorg sinds 1 januari 2018 om hun wachttijdgegevens maandelijks te registreren bij Vektis. Wij zorgen ervoor dat je zo min mogelijk hoeft te regelen. In een paar stappen maak je een account aan en kun je elke maand gemakkelijk de wachttijdgegevens invoeren.

> Meer lezen over wachttijden ggz registreren

Meer zorginzichten over de ggz

Ben je geïnteresseerd in inzichten over de zorg? Vektis publiceert regelmatig feiten en cijfers over de geestelijke gezondheidszorg. Maar ook over bijvoorbeeld integrale zorg, ouderenzorg, ziekenhuiszorg en huisartsenzorg.

> Naar alle feiten en cijfers