Vanaf 15 juli t/m 30 augustus is het klantadviescentrum telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 14.00 uur. Je kunt je vraag stellen via het contactformulier. Lees meer

Terug naar support

Account aanmaken en toegang aanvragen

Op deze pagina vind je een overzicht van onze producten en kun je direct inloggen. Heb je een nieuw account aangemaakt, gebruik dan ook je nieuwe inloggegevens.

Heb je al eerder een account aangemaakt voor AGB producten? Dan is de inlognaam JouwAGBcode@vektis.nl.

Je maakt hier een account aan. Na het aanmaken ontvang je een e-mail van ons. In die e-mail staat een link, waarmee je het account activeert en een wachtwoord kiest. Nadat je een account hebt aangemaakt, heb je in de meeste gevallen nog geen toegang tot onze producten. Deze toegang vraag je voor ieder product apart aan. Als je een product wilt gebruiken namens een onderneming dan is er ook toestemming nodig van die onderneming.

Nee, accounts worden op persoonlijk niveau uitgegeven en geregistreerd. Uit beveiligingsoogpunt is het niet toegestaan om met meerdere personen gebruik te maken van 1 account.

Je kunt zelf je wachtwoord herstellen in een paar eenvoudige stappen. Dit gaat als volgt:

1. Reset je wachtwoord hier.

2. Geef je gebruikersnaam op. In de meeste gevallen is dit je e-mailadres. Heb je bij het registreren van je account een AGB-code opgegeven? Dan is je gebruikersnaam je AGB-code.

3. Klik op ‘Resetten via e-mail’.

4. Je ontvangt nu een e-mail van ons.

Hierin staat een link, waarmee je jouw wachtwoord kunt herstellen. Geen e-mail ontvangen? Controleer dan je spamfolder. Open de link in de e-mail en voer een nieuw wachtwoord in.

Als je een aantal maal met een verkeerd wachtwoord inlogt wordt jouw account geblokkeerd. Vanaf dat moment is het niet meer mogelijk om een nieuwe inlogpoging te doen. Je account wordt na 30 minuten automatisch weer gedeblokkeerd. Weet je jouw wachtwoord niet meer? Hier reset je jouw wachtwoord. 

Om gebruik te maken van een product vraag je op deze pagina eenmalig toegang aan tot dat product. Wil je een product namens een organisatie gebruiken, koppel dan eerst jouw Mijn Vektis-account aan de organisatie.

Heb je een ander e-mailadres, maar staat je Vektis-account nog geregistreerd op je oude e-mailadres? Dan is het belangrijk dat je dit aan ons doorgeeft. Je kunt het e-mailadres dat bij je account geregistreerd staat wijzigen door een e-mail te sturen naar accountbeheer@vektis.nl.

 

Dit is helaas niet mogelijk. Deze persoon vraagt in dat geval zelf een nieuwe account aan. Dit geldt ook wanneer je e-mailadres wijzigt doordat je werkzaam bent voor een nieuwe organisatie. Hier vraag je een nieuw account aan.

Ja, wanneer je een Vektis account hebt op basis van je persoonlijke AGB-code. Als je in dienst treedt van een andere organisatie dan pas je je werkrelatie aan in AGB Wijzigen.

Nee. Als je in dienst treedt van een andere organisatie krijg je ook een nieuw account. Je oude account dient daarom te worden verwijderd. Je doet dit door een e-mail te sturen naar accountbeheer@vektis.nl. Vervolgens vraag je hier een nieuw account aan.

Wil je jouw account verwijderen? Stuur hiervoor een e-mail naar accountbeheer@vektis.nl. Geef daarbij aan wat de reden is van het verwijderen van het account.

Het kan voorkomen dat de huidige status van je aanvraag, bijvoorbeeld om gebruik te maken van een Vektis product, of te koppelen met een organisatie, niet getoond wordt in je Mijn Vektis account. En dit terwijl de aanvraag wel akkoord is. Om de juiste status te tonen, doorloop je de volgende stappen:

  • Log uit
  • Sluit de browser
  • Start de browser weer
  • Log opnieuw in