Vanaf 15 juli t/m 30 augustus is het klantadviescentrum telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 14.00 uur. Je kunt je vraag stellen via het contactformulier. Lees meer

Terug naar support

Vragenlijst geboortezorg

Zorgverzekeraars vragen voor het opstellen van contracten nu apart van elkaar informatie aan zorgaanbieders uit over het werkgebied. Om deze verschillende uitvragen samen te brengen tot één centrale uitvraag heeft Vektis de vragenlijst geboortezorg ontwikkeld. We delen de informatie met zorgverzekeraars. Deze kunnen de informatie dan gebruiken om de werkgebieden te tonen op hun website om verzekerden te informeren of als onderdeel van de zorgovereenkomst. 

Per vestiging vragen wij het werkgebied uit waar u geboortezorg levert. Dit kunt u gemakkelijk aangeven middels het aanklikken van het werkgebied op een kaart. 

Hiervoor is een Mijn Vektis-account nodig. Deze koppel je aan de onderneming(en) waar je werkzaam bent. Vervolgens vindt u de vragenlijst in uw Mijn Vektis-omgeving. Heeft u vragen over het aanmaken van een account of toegang tot de vragenlijst, dan kunt u e-mailen naar accountbeheer@vektis.nl.

Het invullen van de vragenlijst is niet verplicht, maar uw organisatie kan wel door zorgverzekeraars(s) verzocht worden door deze in te vullen.

U kunt jaarlijks van 1 april tot 1 september het werkgebied van uw organisatie opgeven. Je vult hier de werkgebieden in van jouw organisatie voor het komende contractjaar.